Tegels in de badkamer & de woonkamer GESTUCT! – De Verbouwing #14Abonneren is tof: https://tinyurl.com/abonnerenistof

Welkom op het YouTube-kanaal van Leonie ter Veld en ik ben de blogger van https://Gewoonwateenstudentjesavondseet.nl. Op mijn YouTube kanaal post ik video’s over tosti’s, de verre reizen die ik maak, m’n interieur én de bouwval die ik net gekocht heb. Ik ben heel enthousiast en hoop dat ik m’n enthousiasme op jou over kan brengen!

Volg mijn leven via:
http://www.instagram.com/Lterveld
https://Gewoonwateenstudentjesavondseet.nl

Sinds 2011 blog ik op https://Gewoonwateenstudentjesavondseet.nl over mijn simpele en lekkere avondeten. Makkelijke recepten met ingrediënten uit de supermarkt. In 2013 ben ik mijn YouTube-kanaal begonnen en ik sta inmiddels bekend als de tostikoningin van Nederland, omdat ik iedere vrijdag een gek nieuw tostirecept uitprobeerde. Inmiddels ben ik druk met andere dingen, zoals het verbouwen van een bouwval tot droomhuis.

Bedankt voor het kijken en voor het lezen!


Het stuk in deze video over Van de Bunt Isolatietechniek is onderdeel van een barter samenwerking. Meer informatie over Cellulose van Van de Bunt Isolatietechniek vind je hier: https://www.vandebuntisolatietechniek.nl/zakelijk/tussenvloerisolatie/cellulose

https://www.youtube.com/watch?v=XuQ_1Th8XXs