Makeover rommelige studentenkamer | Woonfrustratie S5 #1Je studentenkamer inrichten zodat je een fijne plek hebt met alle ruimte om te studeren en slapen: hoe pak je dat aan? De woonfrustratie van Lisa is dat haar kleine studentenkamer rommelig en vol is, zonder dat ze een rustige zitplek heeft om te werken of studeren. Daar baalt ze van. Tijd dat het IKEA-team Lisa’s studentenkamer een makeover geeft!

De metamorfose van Lisa’s slaapkamer laat zien dat je met kleine oplossingen al bergen werk kan verzetten. Enkele tips om met goed ordenen veel ruimte te besparen in een kleine ruimte:
– Lisa’s kamer heeft nu een grote wandkast om haar bureau heen. Het bureau heeft een handige spiegel en heel veel opbergruimte voor bijvoorbeeld make-up en andere spulletjes, waardoor het bureau ook functioneert als kaptafel.
– De lades van de schoenenkast op Lisa’s kamer zijn ook geschikt voor andere dingen, zoals het scheiden van de was. Dat scheelt weer een losse wasmand. Handig!
– Door de wandspiegel slim op te hangen, kan je je accessoires achter de spiegel kwijt. Dat bespaart ruimte en ziet er meteen netjes uit.
– De hoge wandkasten zijn handig voor spullen die je minder vaak gebruikt. Het krukje, om bij de hogere deurtjes te komen, kan je bovendien gebruiken als nachtkastje of extra zitplek.
– De lades onder Lisa’s bed zijn ideaal om haar schoenen in op te bergen. Al haar schoenen zijn nu uit het zicht, maar wél overzichtelijk opgeborgen.
– En omdat Lisa minder ruimte heeft naast haar bed, is er gekozen voor een hoofdeinde met handige opbergruimte. Een goede plek voor boeken, tijdschriften of andere accessoires.

Dankzij de makeover heeft Lisa in haar kleine studentenkamer weer alle rust en ruimte om te slapen, studeren, werken én gewoon lekker te chillen met haar vrienden.
Meer tips over hoe je je studentenkamer kan inrichten? Abonneer je dan op ons kanaal voor nog meer woonfrustraties!

#makeover #studentenkamer #ikeahacks #slaapkamer #slaapkamermakeover #inspiratie #wooninspiratie #opbergen #slaapkamerideeën #metamorfose #slaapkamermeubels #slimwonen

De volgende producten zie je in de video:
– LÅNGFJÄLL bureaustoel | €109.-
https://www.ikea.com/nl/nl/catalog/products/S19252366
– TRONES schoenenkast | €22.95/ 2 st.
https://www.ikea.com/nl/nl/catalog/products/00397307/
– NISSEDAL spiegel | €29.95
https://www.ikea.com/nl/nl/catalog/products/30320316
– PLATSA basiselement | €45
https://www.ikea.com/nl/nl/catalog/products/70330945/
– SKATVAL deur | €11
https://www.ikea.com/nl/nl/catalog/products/00385998/
– BRIMNES bedrame met opberger | €249
https://www.ikea.com/nl/nl/catalog/products/S59157447
– BRIMNES hoofdeinde met bergruimte | €90
https://www.ikea.com/nl/nl/catalog/products/80228711/
– LANGESUND spiegel | €19.95
https://www.ikea.com/nl/nl/catalog/products/60288683/
– NYMÅNE bureau-/wandlamp | €39.95
https://www.ikea.com/nl/nl/catalog/products/40336760/

IKEA website: http://www.IKEA.nl
IKEA webwinkel: http://www.IKEA.nl/webwinkel
IKEA op Facebook: http://www.facebook.com/IKEANederland
IKEA op Twitter: http://www.twitter.com/IKEANederland
IKEA op Pinterest: http://www.pinterest.com/IKEANederland
IKEA op Instagram: http://www.instagram.com/IKEANederland

https://www.youtube.com/watch?v=Cqm1Ty8g3ec