Woonkamer Inrichten Industrieel: Bewoners Emotioneel Na Zien Makeover Interieur.Woonkamer Inrichten: Hou je van een chic en industrieel interieur? Dan zal dit makeover je zeker aanspreken!

Een industrieel interieur is stoer en stijlvol tegelijk. Je ziet vaak een combinatie van donkere tinten zoals zwart, (betonlook) grijs en natuurlijke kleuren. In de afwerking zie je vaak stoere stalen materialen en moderne basic woonaccessoires. Voor een luxe industriële woonstijl heb ik hier gekozen voor een rustige basis met een visgraat vloer, meubels met metalen elementen en stoere donkere kozijnen en deuren. Kijk snel verder want deze woonkamer, keuken en hal herken je niet meer terug!

Ben je op zoek naar meer interieurtips en inspiratie? Klik hier: https://whitehousedecorations.nl/blog-nieuw/

Vind je dit leuk? Klik op subscribe voor meer wooninspiratie! Graag delen en natuurlijk een duimpje! 🙂

Wil je ook meer sfeer, rust en warmte in je woonkamer of andere ruimte? In mijn gratis woonboek Contemporary Chic laat ik je in 4 simpele stappen zien hoe je van je woonhuis een woondroom maakt! Nieuwsgierig? Download het nu: https://whitehousedecorations.nl/

=====
LATEN WE CONNECTEN OP SOCIAL MEDIA
=====

http://www.instagram.com/rydekom
http://www.facebook.com/whitehousedecorations
https://www.linkedin.com/in/ryandekom/

Homepagina

=====
HEB JE EEN CONCRETE WOONVRAAG?
=====

Wil je een snelle, betaalbare en gemakkelijke oplossing voor je woonvraag? Maak dan gebruik van het online interieuradvies!

De eerste stap naar meer warm, chic en uitnodigend wonen! Meer weten? Kijk dan hier: https://whitehousedecorations.nl/online-interieuradvies/

=====
OVER RYAN
=====

Mijn naam is Ryan de Kom. Ik ben de eigenaar van Whitehouse decorations en organisator van WOONDROOM. Mijn eigen droom was carrière maken.

In 2011 zag ik mijn carrière, na het zoveelste ontslag, hopeloos in elkaar storten. Ik voelde mij gevangen in onzekerheid en een mislukking. Ik was toen al met mijn bedrijf begonnen. Ondanks wisselend succes, liep ik ook hier vast…

De omslag kwam toen ik hulp ben gaan zoeken bij top business coach Dani Johnson Vanaf dat moment begonnen mijn (zakelijke) dromen eindelijk werkelijkheid te worden.
1. Mijn gezin heeft geen financiële stress meer.
2. Mijn business is uit de dood opgewekt.
3. Mijn omzet is meer dan verdubbeld.
4. Ik maak verschillende dromen waar. Zoals een fantastische reis met mijn gezin naar Zuid-Afrika en Amerika.
5. Ik heb vele mensen geïnspireerd en geholpen hun woondromen waar te maken.

Ik wil je ook helpen om jouw woondroom waar te maken.
Ik laat je zien dat elk interieur aandacht verdient omdat elk mens dat verdient. Het effect daarvan is onvoorstelbaar!

Kijk zelf maar: http://whitehousedecorations.nl

https://www.youtube.com/watch?v=t_TQAqCQ5I8