Wonen in een luxe herbouwde boerderij met oude elementen | Bijzonder wonen – Aflevering 3In deze aflevering van Bijzonder wonen gingen wij langs bij Edwin & Remco in het mooie Oirschot (Noord-Brabant). De heren hebben een vervallen boerderij volledig opnieuw laten ombouwen en bijzondere elementen teruggebracht. Zo zijn de balken van de oude boerderij in de woonkamer geplaatst en is de overloop gemaakt zodat deze een ‘straatje’ lijkt.

– – Over deze serie – –
Bijzonder wonen is een initiatief van Object&co Nederland. Onze woningfotografen & bouwkundigen komen in hun dagelijks werk op de meest uiteenlopende en bijzondere plekken. Wij zagen hier een mooie kans om met woningvideo’s deze plekken in beeld te brengen.

– – Woont u zelf in een bijzondere woning?! – –
Kent u een bijzonder pand? Wij horen het graag! Stuur een e-mail naar joris@objectenco.nl en hij neemt spoedig contact met u op.

– – Heeft u interesse in een dergelijke video? – –
Bent u makelaar of beheerder van vastgoed? Zitten er in uw aanbod of beheer panden die ‘bijzonder’ zijn? Onze collega’s door Nederland heen staan klaar om uw te helpen met het fotograferen, inmeten of verfilmen van uw woning/Object.

– – Meer informatie – –
Vond u dit een leuke video? Abonneer u dan op ons kanaal of volg ons op Facebook, Instagram, LinkedIn of Vimeo. Meer informatie over ons en onze dienstverlening: www.objectenco.nl.

[Colofon] Bijzonder wonen seizoen 1, aflevering 3, gefilmd door Object&co Nederland en met de toestemming van de bewoners/eigenaren vervaardigd.

[Covid-19] De afleveringen zijn deels opgenomen voor Covid-19 en deels na de eerste, maar voor de tweede piek. Alle geportretteerden vertoonden geen verschijnselen en onze collega’s hebben zoveel mogelijk een gepaste afstand gehouden tijdens de opnames.

https://www.youtube.com/watch?v=NhJ9JIy-IEY