Wat kan een interieurontwerper betekenen?Website: https://www.studioliekesanders.nl

Inschrijven voor de nieuwsbrief of direct een afspraak maken? Stuur een mail naar info@studioliekesanders.nl of check de website.

Veel mensen kopen met veel enthousiasme een nieuw huis en lopen dan tegen de uitdaging aan hoe het in te richten. De keuzes zijn eindeloos en ze zien door de bomen het bos niet meer. Klinkt dit je bekend? Dan ben ik er voor je om je stap voor stap te begeleiden in het maken van alle keuzes en zo toe te werken naar het ideale huis voor jou en je gezin.

In deze video leg ik je uit wat een interieurontwerper voor jou kan betekenen.

Kijk op mijn website hoe ik je verder kan helpen.

Website: https://www.studioliekesanders.nl

Wil je meer weten? Of een gratis kennismakingsgesprek plannen?
Mail: info@studioliekesanders.nl
Bel: 0654380089

Interieurontwerp & -advies Studio Lieke Sanders

Hoi ik ben Lieke Sanders, eigenaar van Studio Lieke Sanders. Zoek je een ontwerper voor je nieuwe interieur? Dan is het goed om te weten met wie je te doen hebt. In deze video wil ik je vertellen wie ik ben en wat ik doe. Hoe ik met jou en je gezinsleden aan de slag kan voor een prachtige leefomgeving die past bij jou en je familie.

Wat kan een interieurontwerper betekenen?

Op mijn achttiende wilde ik graag binnenhuisarchitecte worden. Uiteindelijk koos ik voor culturele antropologie. Ik leerde er interviewen, zonder oordeel te kijken, en verbeelden wat ik waarnam en zag. Ik keek het liefst naar de relatie tussen mensen en hun omgeving. Hoe mensen samenleven in steden, dorpen, gebouwen en huizen. Wat doet de omgeving met mensen, worden ze er vrolijk van, of juist rustig, voelen ze zich er op hun gemak? Dat soort vragen.

Ik begon mijn bedrijf in 2014 om particulieren te helpen in de regio Amsterdam. Mag ik je even meenemen? Hoe ik kijk, voel en waarneem. Kijk eens om je heen.

Alles wat je ziet is ooit ontworpen. Je staat in een ruimte en je voelt de sfeer, hoe de inrichting je beïnvloedt, een stemming bij je oproept, een bepaald gevoel geeft. Ik wil die interactie waarnemen en de sfeer, functie en uitstraling opnieuw vormgeven. Om zo van je huis de plek te maken waar je ontspant en oplaadt na een drukke werkdag. Waar je alle indrukken van buitenaf los laat. Jouw woning is de plek waar je jezelf kan zijn.

Wat kan een interieurontwerper betekenen?

Mijn ontwerpen zijn gebaseerd op de persoon en hoe die leeft. Ik dring je nooit een bepaalde stijl of richting op. Ik ontwerp niet alleen maar Scandinavische of alleen maar witte of alleen maar industriële interieurs. Ik kijk ook naar de verschillen binnen een relatie of binnen een gezin. Ik stel heldere vragen. Zo komen we op tijd achter de verschillende smaken en voorkeuren van elk gezinslid.

Interieur advies ontwerp en design Studio Lieke Sanders

Wat kan een interieurontwerper betekenen?

Ben jij op zoek naar een ontwerper voor je interieur?
Hier vertel ik wat ik voor je kan betekenen. Het is nogal wat om het ontwerp van je toekomstige interieur te delen met een ander.

Wist je dat mensen gemiddeld zeven-en-tachtig procent van hun leven binnenshuis verblijven? In deze video vertel ik je waarom het zo handig is wanneer ik met jou en je gezinsleden samen aan de slag ga voor een prachtige leefomgeving die helemaal past bij jou en je dierbaren.

Heb je eindelijk de kans om dat ideale nieuwbouwhuis te kopen en dan… loopt de tijd je door de vingers en ben je het overzicht kwijt. Wat zonde en helemaal niet nodig. Ik wil je zo graag helpen om je droom vorm te geven én… te zorgen dat je dat je binnen een maand na onze eerste afspraak in je eigen virtuele 3D-ontwerp rond kan lopen.

Heel belangrijk: het wordt gegarandeerd het interieur van jou en je gezinsleden. Ik help alleen maar om je tijd en geld te besparen, je wensen vorm te geven, dat zichtbaar te maken in schetsen en 3D -ontwerpen, handige shopping-lijstjes samen te stellen én ik zorg er voor dat je niets vergeet.

Sleutelbegrippen:

interieur; inspiratie; ontwerper; design; designer; ideëen; wonen; interieurontwerpster; kosten; amsterdam; website; interieurontwerp; weesp; nieuwbouw; huis inrichten; huis laten inrichten; binnenhuisarchitect; woonideëen; weespersluis; de krijgsman muiden; noorderkwartier amsterdam; nieuw huis; home tour; styling; woonkamer inrichten; woonkamer ideëen; keuken inrichten; keuken ideëen; vt wonen industrieel; industrieel wonen; scandinavisch wonen; modern wonen;

https://www.youtube.com/watch?v=9h_3CGvyi1I