Schildersbedrijf Van der Kruijs: specialist in schilder-, folie-, behang en glaswerkenHet schildersbedrijf Van der Kruijs wordt inmiddels door de vierde generatie geleid in de persoon van Mathieu van der Kruijs. Het bedrijf is opgericht door zijn overgrootvader die zich in 1854 vanuit Beverwijk in Eindhoven vestigde.

Door de jaren heen heeft ons schildersbedrijf zich altijd opnieuw uit kunnen vinden en krachtig de tand des tijds kunnen doorstaan. Vanaf de oorlogsjaren tot de recente crisisjaren zijn we door goed ondernemerschap altijd op koers kunnen blijven. Voor ons stroomt in de basis ‘de verf door de aderen’ en putten wij kracht uit het enthousiasme en expertise van onze professionele krachten.

We willen innovatief en daadkrachtig zijn voor onze opdrachtgevers, maar ook creatief kunnen meedenken bij ieder project. Dit uiten we in onze slogan ‘Schilderkrachtig’ die gekoppeld is aan onze naam Van der Kruijs, waarbij ook in onze huisstijl het kruis symbool staat voor kracht, kennis en kwaliteit.

In ‘Schilderkrachtig’ komt onze passie voor het schildersvak en onze andere expertisegebieden van glas, folie en vloeren tot uitdrukking. Krachtig door onze omvang en flexibel door onze mentaliteit. We schakelen snel door korte lijnen in communicatie met onze opdrachtgevers te hanteren en te werken binnen strakke, soms ‘onmogelijke’ deadlines.
Ons palet is breed, met de krachtigste kleur, folie, glas of vloer voor iedere klus.

https://www.youtube.com/watch?v=mHYig-BRvgk