Schildersbedrijf Megens Schilders Geleen, Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk en BetonreparatieIn 1995 richtte Andre Megens het bedrijf Megens Schilders op, gericht op binnen- en buitenschilderwerk. Het bedrijf groeide snel uit en bied sinds jaren al meerdere diensten aan zoals kitwerk, betonreparaties en behangwerk. In 2009 werd de overname van Megens Schilders door Glenn Goulding een feit.

Onder Glenn Goulding is Megens Schilders een goed functionerend bedrijf mede dankzij haar werknemers. Dit zijn goed opgeleide vakmensen, die ook deels binnen het bedrijf opgeleid worden. Dat Megens Schilders een gerenommeerd bedrijf is, bewijzen de goede referenties waarvoor wij werken onder andere: overheidsinstellingen, zorginstellingen en gemeentes.

Wij vinden dat goed advies geven het halve werk is. Nadat u uw wensen laat horen zorgen wij dat u het beste advies krijgt en daarop volgend de beste realisatie.
Megens Schilders vindt duurzaamheid erg belangrijk en zorgt daarom dat wij werken met de beste materialen die de kwaliteit en duurzaamheid behouden. Daarnaast werken wij met meerjarige onderhoudscontracten die de duurzaamheid ook bevorderen.

De lijnen tussen de klant en het bedrijf houden wij het liefst zo kort mogelijk, zodat u altijd weet wie u moet benaderen als u vragen heeft.

Om ons bedrijf steeds te verbeteren volgen wij alle ontwikkelingen binnen ons vakgebied en spelen daarop in zodat u altijd het nieuwste en beste product geleverd krijgt.

Megens Schilders is gevestigd in het Limburgse Brunssum en verricht werkzaamheden voor woningverenigingen, verenigingen van eigenaren, particulieren en tal van andere bedrijven.

https://www.youtube.com/watch?v=vgh62gtXrus