Lise plakt deze pikante foto van Thomas levensgroot op de muur #SchildersvakopleidingTja, dat gebeurt er als je na een avondje uit nog even een Insta-pic maakt. En daar maakt Lise flink gebruik van. In deze video gaan Thomas en Lise behangen en komen ze met hun eigen spelregels.

Thomas Cox en Lise van Wijk zijn de challenge met elkaar aan gegaan. Wie heeft er meer talent voor #schilderwerk, #glaszetten en #behangen? Je ziet het in deze reeks video’s waarin zij je ook een kijkje geven in de mbo-opleiding om bijvoorbeeld #schilder te worden.

Denk je dat jij het stukken beter kan dan deze twee? Meld je aan voor meer info of een dagje meelopen via https://schildersvakopleiding.nl

In deze video geven Thomas en Lise jou een kijkje bij Schildersvakopleiding. De mbo-opleiding om een professional te worden in het #vastgoedonderhoud. Hier word je opgeleid tot #schilder, #glaszetter of voorman kan je doorgroeien tot bijvoorbeeld calculator, #restauratieschilder of projectleider.

Schildersvakopleiding zoekt voor jou een schilders- of onderhoudsbedrijf in de buurt waar jij je hele BBL-opleiding kan werken. Het mooie is dat je gelijk geld verdient terwijl je leert. In principe werk je 5 dagen per week bij het bedrijf en worden je schooldagen gepland in de winter tijdens de ‘winterscholing’ of op dagen dat er vanwege slecht weer niet buiten gewerkt kan worden. Dit gaat altijd in overleg met je opleiding.

Thomas en Lise gaan de strijd met elkaar aan om te kijken wie van de 2 over de beste skills beschikt. Ze krijgen daarbij hulp van Caitlin, Romeck, Melvin, Jonathan en Sem. En gaan ze langs op verschillende projecten door het land om te checken hoe het werken bij een #leerbedrijf er aan toe gaat.

Lijkt het jou ook tof om je opleiding te volgen bij 1 van de ruim 25 Schildersvakopleidingen? Kijk dan op https://schildersvakopleiding.nl voor een opleiding in de buurt

#werkenleren #ditismbo #schildersvakopleiding

Abonneer je natuurlijk ook even op ons kanaal

https://www.youtube.com/watch?v=r8NRGiOEGGU