Hoe werk je samen met een interieurontwerper?Website: https://www.studioliekesanders.nl
Inschrijven voor de nieuwsbrief of direct een afspraak maken? Stuur een mail naar info@studioliekesanders.nl of check de website.

Veel mensen kopen met veel enthousiasme een nieuw huis en lopen dan tegen de uitdaging aan hoe het in te richten. De keuzes zijn eindeloos en ze zien door de bomen het bos niet meer. Klinkt dit je bekend? Dan ben ik er voor je om je stap voor stap te begeleiden in het maken van alle keuzes en zo toe te werken naar het ideale huis voor jou en je gezin.

Interieur advies ontwerp en design Studio Lieke Sanders

Hoi ik ben Lieke Sanders, eigenaar van Studio Lieke Sanders. Zoek je een ontwerper voor je nieuwe interieur? Dan is het goed om te weten met wie je te doen hebt. In deze video wil ik je vertellen wie ik ben en wat ik doe. Hoe ik met jou en je gezinsleden aan de slag kan voor een prachtige leefomgeving die past bij jou en je familie.

Ik vind het leuk en zinvol om samen met mijn klanten hun droomhuis te realiseren. Als kind was ik altijd al aan het tekenen en schilderen. Op de middelbare school mocht ik ooit een huis ontwerpen. Een opdracht waar ik helemaal op los ging. Op mijn achttiende wilde ik graag binnenhuisarchitecte worden. Uiteindelijk koos ik voor culturele antropologie. Ik leerde er interviewen, zonder oordeel te kijken, en verbeelden wat ik waarnam en zag. Ik keek het liefst naar de relatie tussen mensen en hun omgeving. Hoe mensen samenleven in steden, dorpen, gebouwen en huizen. Wat doet de omgeving met mensen, worden ze er vrolijk van, of juist rustig, voelen ze zich er op hun gemak? Dat soort vragen. Blijkbaar was ik er goed in want ik studeerde cum laude af. Op een moment gingen de zware en complexe onderwerpen me tegenstaan. En had ik meer behoefte aan luchtigheid, creativiteit en dynamiek. Ik begon mijn bedrijf in 2014 om particulieren te helpen in de regio Amsterdam. Mag ik je even meenemen? Hoe ik kijk, voel en waarneem. Kijk eens om je heen. Alles wat je ziet is ooit ontworpen. Je staat in een ruimte en je voelt de sfeer, hoe de inrichting je beïnvloedt, een stemming bij je oproept, een bepaald gevoel geeft. Ik wil die interactie waarnemen en de sfeer, functie en uitstraling opnieuw vormgeven. Om zo van je huis de plek te maken waar je ontspant en oplaadt na een drukke werkdag. Waar je alle indrukken van buitenaf los kunt laten. Jouw woning is de plek waar je jezelf kan zijn.
Daarom hecht ik niet aan één stijl, smaak of trend. Voorop staat: ‘Hoe wil jij leven in jouw huis?’ Wat doe je graag? Wat ontspant jou? Welke ruimte wil jij aan je kinderen geven? Hoe wil jij je vrienden en familie ontvangen? Hoe draagt je interieur bij aan waardevolle verbindingen met je relaties? Ik bespreek dat met je en visualiseer dat voor je. Mijn ontwerpen zijn gebaseerd op de persoon en hoe die leeft. Ik dring je nooit een bepaalde stijl of richting op. Ik ontwerp niet alleen maar Scandinavische of alleen maar witte of alleen maar industriële interieurs. Ik kijk ook naar de verschillen binnen een relatie of binnen een gezin. Ik stel heldere vragen. Zo komen we op tijd achter de verschillende smaken en voorkeuren van elk gezinslid.

Dat is wie ik ben en hoe ik met je wil werken.

Interieur advies ontwerp en design Studio Lieke Sanders

Sleutelbegrippen:
interieur; inspiratie; ontwerper; design; designer; ideëen; wonen; interieurontwerpster; kosten; amsterdam; website; interieurontwerp; weesp; nieuwbouw; huis inrichten; huis laten inrichten; binnenhuisarchitect; woonideëen; weespersluis; de krijgsman muiden; noorderkwartier amsterdam; nieuw huis; home tour; styling; woonkamer inrichten; woonkamer ideëen; keuken inrichten; keuken ideëen; vt wonen industrieel; industrieel wonen; scandinavisch wonen; modern wonen;

https://www.youtube.com/watch?v=-4L6vNNkGng