Hoe maak je een vintage look in een nieuwbouw huis? | BinnensteBuiten?Daan en Chrystie willen het liefst een Amsterdams pakhuis, maar wonen in Enschede. Als ze de kans krijgen om een huis te laten bouwen, pakken ze dat meteen met beiden handen aan. Ze laten zien hoe je toch een vintage look&feel kunt creëren in een nieuwbouwhuis, door de keuze voor bepaalde materialen en interieurtips.
————————————————————————————————————–

In BinnensteBuiten word je getrakteerd op de laatste interieurtips, de
mooiste natuurgebieden en de allerlekkerste recepten. Duurzaamheid vinden we erg belangrijk en zit door al onze video’s verweven. Hoe knap je op een duurzame manier je huis op, wat kun je met nutteloze spullen die je nog in huis hebt liggen en hoe maak je gemakkelijk en snel een gezonde maaltijd klaar? Daarnaast laten we je de mooiste natuurgebieden in Nederland zien en willen we ervoor zorgen dat je de natuur nog beter gaat ervaren.

We werken samen met experts op elk vakgebied. Zo komt interieurstylist Theo-Bert Pot bij je langs voor een make-over, onze chef-koks Ramon & Sharon laten je zien hoe je snel en betaalbaar een gezonde maaltijd op tafel zet en tuinspecialist Martin maakt van je tuin weer een prachtplaatje. Een inspiratieplatform met duidelijke, praktische tips zodat je zelf ook aan de slag kunt.

Volg BinnensteBuiten ook op:
https://binnenstebuiten.kro-ncrv.nl/
https://www.instagram.com/binnenstebuitentv/
https://www.facebook.com/binnenstebuitentv/

https://www.youtube.com/watch?v=LEph-RA1G80