Hoe is het om te wonen in een kubuswoning? | FundaAltijd al een kubuswoning van binnen willen bekijken? Tahné woont in een kubuswoning in Helmond en geeft je graag een rondleiding door haar bijzondere huis. Je kent de kubuswoningen waarschijnlijk wel uit Rotterdam, maar wist je dat de eerste kubuswoningen in Helmond gebouwd zijn?

Deze kubuswoningen werden in de jaren zeventig gebouwd door Piet Blom. Een kubus is ongeveer 100 vierkante meter groot, met 56 ramen en 60 traptreden. En ja, Tahné heeft regelmatig toeristen die aanbellen of ze even mogen binnenkijken.

In “Hoe is het om te wonen in…?” gaan we op bezoek bij mensen die in bijzondere woning leven. Wat zijn de voor- en nadelen van het wonen in een bijzonder huis? We gaan onder andere langs bij: een kubuswoning, tiny house, omgebouwde gevangenis, containerwoning, en pent house.

➡️ Ga naar deze playlist voor meer video’s van “Hoe is het om te wonen in…?”: www.youtube.com/playlist?list=PLZYNMqvY4I1VTRMeMe8QA5pd5Jmf6pYCT

—————————————
Welkom op het YouTube-kanaal van funda. Funda is hét Nederlandse vastgoedplatform voor woningzoekers met 47 miljoen bezoeken per maand.

✅ Voor antwoord op al je vragen over kopen en verkopen check: www.funda.nl/meer-weten

– Volg funda ook op –
Website: http://www.funda.nl
Facebook: http://www.facebook.com/funda
Instagram: http://www.instagram.com/funda.nl
Twitter: https://twitter.com/funda

https://www.funda.nl/
https://www.funda.nl/meer-weten/
https://www.funda.nl/meer-weten/starter/
https://www.funda.nl/meer-weten/doorstromer/
https://www.funda.nl/meer-weten/verkoper/
https://www.funda.nl/meer-weten/makelaar/

🏠 voor woningen: https://www.funda.nl/
🏢 voor commercieel vastgoed: https://www.fundainbusiness.nl/

#funda #hoeishetomtewonenin #kubuswoning

https://www.youtube.com/watch?v=KoROPCj5leo