Het interieur van ons nieuwe huis | BeautyglossDe meubelen komen van Eijerkamp (gekregen) De inbouwkasten zijn gemaakt door verschillende kastenmakers (informeer bij een aannemer!). Het interieur is gemaakt door Lucia Mooij van Mooij Designs. Mocht je een meubel in het echt willen zien, maak even een screenshot en vraag er naar bij Eijerkamp (Zuthen locatie is geweldig).

Music by Mak Mon, Dusty – LAMPEDUSA – https://thmatc.co/?l=0F288430

Wil jij al mijn geheimen leren over social media en online imago? Ik geef binnenkort een paar keer online les! Check: http://www.beautygloss.nl/les

Benieuwd naar de Mascha Planner? Je kunt hem hier bestellen: https://bit.ly/2m5v7iv

☆ SOCIAL MEDIA ☆
http://bit.ly/2c7Jqez – Mijn dagelijkse vlogkanaal
http://bit.ly/2zmmySR – Instagram @Beautygloss

☆ WIE BEN IK? ☆
Ik ben Mascha Feoktistova, online ondernemer die sinds 2007 beautyvideo’s maakt voor dit kanaal. Wat begon als hobby groeide uit tot mijn werk en ik doe niets liever dan filmen, editen en nieuwe projecten starten. Ik heb drie bestsellers geschreven: ‘Happy Life’, ‘Happy Love Life’ en ‘Je doet het toch wel gratis?’. Ik heb in het theater gestaan, eigen producten (waarvan nu de ‘Mascha Planner’ mijn belangrijkste product is), ik geef les, reis graag en geniet van het leven met mijn man Gregor en dochter Mila. Mijn persoonlijke leven kan je volgen op mijn vlogkanaal Vloggloss!

☆ MIJN CAMERA GEAR ☆
https://bit.ly/2qiYFvf – Mijn vlogcamera
https://bit.ly/31osdo4 – Mijn vlogcamera lens
http://bit.ly/2hXVrtl – Mijn vlogcamera statiefje
http://bit.ly/2xaSJ95 – Mijn professionele camera
https://bit.ly/2Vuaaui – Lens bij mijn professionele camera
http://bit.ly/2wtlKgX – Audio
http://bit.ly/2xe4ysN – Ringlamp (Soortgelijke)

☆ DISCLAIMER ☆
Alles wat ik vertel in mijn video’s is mijn eigen mening en is bedoeld als entertainment.
Links onder de video kunnen referral links zijn, als je via deze links iets bestelt krijg ik een kleine commissie. Vrijwel iedere video bevat gekregen producten. Dit kan varieren van een parfum die in beeld is tot een kledingstuk wat ik aan heb. Als er een betaalde samenwerking in zit staat dat voor de ‘lees meer’ knop, in het begin van de video als tekst in beeld en wanneer het betaalde stukje begint zie je ‘ad’ in de hoek staan.

https://www.youtube.com/watch?v=AiP0SH9xXdk