Flexa Kleurentrends 2023De Kleur van het Jaar 2023 is Flexa Wild Wonder™. Naast de Kleur van het Jaar is er ook een Kleurenpalet van het Jaar zodat kleuren combineren gemakkelijk voor je wordt gemaakt. Het Lush Kleurenpalet bestaat naast de Kleur van het Jaar uit tinten uit het bos waaronder groenen en lila’s.

Deze video geeft kleurinspiratie rondom de Kleur van het Jaar en het bijbehorende palet. Praktische tips waaronder hoe kleur toe te passen en wat licht kan doen op de Kleur van het Jaar komen aan bod.

Het is de 20e keer dat Flexa de Kleur van het Jaar uitroept. Dit jaar staan de wonderen van de natuur centraal. De Kleur van het Jaar 2023 is Wild Wonder™. Het is een positieve, natuurlijke geeltoon die ons verbindt met buiten. ‘Wild’ verwijst naar het vrije gevoel van de natuur, en ‘Wonder’ naar de natuurlijke magie die overal om ons heen is.

Gebruik jij de Flexa Kleurentrends in je huis? Deel het met ons op Instagram met @flexanl #KleurvanhetJaar2023 #deKleurvanFlexa #WildWonder

Alle kleuren gebruikt in de video zijn terug te vinden op Flexa.nl: https://www.flexa.nl/nl/flexa-kleur-van-het-jaar-2023-wild-wonder

Vond je dit een interessante video? Abonneer dan gratis op ons kanaal: https://www.youtube.com/FlexaNL?sub_c…

Volg ons op Instagram of Pinterest voor inspiratie:
Instagram ⇨ https://www.instagram.com/flexanl/
Pinterest ⇨ https://nl.pinterest.com/flexanl/

Stel je vraag of volg ons op Facebook of Twitter:
Facebook ⇨ https://www.facebook.com/FlexaNL/
Twitter ⇨ https://twitter.com/flexanl

https://www.youtube.com/watch?v=psHJtfn5HPI