Eindresultaat van interieurontwerp nieuwbouw villa WeespersluisInterieurontwerp nieuwbouw villa Weespersluis

“Hier wónen we gewoon. Het is zo’n heerlijke plek geworden. Het is echt fijn om hier te zijn. Met ons gezin, maar zeker ook met vrienden. We genieten hier optimaal en kunnen soms nog steeds niet geloven dat dit ons thuis is. Maar we wonen hier gewoon echt, haha. We zijn superblij met het eindresultaat”.

Deze opdrachtgevers wilden graag een woning creëren die warmte en gezelligheid uitstraalt. Ze waren enerzijds op zoek naar een plek om te lezen/borrelen bij een ingebouwde boekenkast, maar ook een aparte plek om rustig tv te kijken mocht niet ontbreken.

Omdat deze opdrachtgevers het lastig vonden om keuzes te maken schakelden ze onze hulp in en kregen wij de vrije hand om een ontwerp voor ze te maken. Wij ontwierpen een totaalconcept. Naast het ontwerp van de woonkamer, keuken, berging, hal, master bedroom, logeerkamer en kinderkamers, hebben we ook al het meubilair en de verlichting geleverd.

De leefkeuken wordt lekker groot. Een plek waar je lang kan tafelen. De wisselwerking tussen donkere en lichte kleuren maken de ruimte interessant en sfeervol.

De woonkamer voelt iets lichter aan en door al het maatwerk wordt de ruimte met hoge plafonds goed gevuld.

De slaapkamers zijn heel zacht qua sfeer. De master bedroom heeft een prachtig paneel op de wand die het geheel extra luxe maakt. Ook de zolderkamer is bijzonder en fungeert als logeerkamer met een boutique hotel gevoel.

De opdracht​:
– Indelingsplattegronden
– Kleur- en materialenadvies
– 3D perspectieven
– Maatwerk kast ontwerp
– Decoratief lichtplan
– Aankoopadvies

​Heb je een nieuwe woning gekocht en wil je iets bijzonders creëren? Neem contact op via info@studioliekesanders.nl voor een kennismakingsgesprek.

Sleutelbegrippen:

interieur; inspiratie; ontwerper; design; designer; ideëen; wonen; interieurontwerpster; kosten; amsterdam; website; interieurontwerp; weesp; nieuwbouw; huis inrichten; huis laten inrichten; binnenhuisarchitect; woonideëen; weespersluis; de krijgsman muiden; noorderkwartier amsterdam; nieuw huis; home tour; styling; woonkamer inrichten; woonkamer ideëen; keuken inrichten; keuken ideëen; vt wonen industrieel; industrieel wonen; scandinavisch wonen; modern wonen;

https://www.youtube.com/watch?v=eK-UHUkG59c