Buitenschilderwerk | Schildersbedrijf d’n HamIn tegenstelling tot binnen, is buitenschilderwerk naast verfraaiing zeer belangrijk voor de conditie van uw houtwerk of gevel. Wie geniet er nou niet van een mooi geschilderde voordeur of een buitengevel die stevig in de verf zit? Dit willen we natuurlijk te allen tijde zo houden.

Nederland is nou eenmaal zo’n land dat qua weer doet wat ie wil. De ene dag kunt u op het strand liggen en de volgende dag kunnen de regenlaarzen weer uit de kast.

De buitenkant van uw woning of bedrijfspand heeft veel te verduren in ons land. Goed schilderwerk beschermt uw eigendom tegen aantasting, scheurvorming en in het uiterste geval houtrot. Dit kan aardig in de kosten lopen en wanneer iets ‘’stuk’’ is, is het vaak lastiger om dit weer in orde te maken. Het advies van de vakman; Beter voorkomen dan genezen.

Schildersbedrijf D’n Ham verzorgd voor u het totale pakket qua onderhoud. Want ook na het klaren van de klus houden wij uw eigendom in de gaten. Zo zal u ons regelmatig treffen voor een tussentijdse inspectie en het reinigen van uw houtwerk. Geen zorgen en altijd verzekerd van een huis dat in topconditie verkeerd.

Wij komen graag bij u langs om de werkzaamheden te bekijken. U ontvangt van ons een offerte op maat en zal nooit voor verrassingen komen te staan. Elke ondergrond is anders, dus willen we ter plekke graag in kaart brengen wat er nodig is voor uw huis. Wel zo netjes!

https://www.youtube.com/watch?v=g5TzMAgQ99I