Bouwpakketten van hout | Duurzaam Wonen Doe Je Zo!Hoe is het om in een huis te wonen die als kant-en-klaar bouwpakket wordt aangeleverd en in enkele dagen in elkaar wordt gezet? In deze video volgen we drie stellen die hun houten huis in Scandinavië bestellen en in Nederland in elkaar laten timmeren.

“Je hou(d)t ervan of je hou(d)t er niet van”

Op een perceel voormalige bollengrond in het Noord-Hollandse Limmen wonen Pieter en Marloes Smit in een houten huis met veel duurzame elementen. Het huis komt als bouwpakket uit Zweden en is speciaal op maat gemaakt. Buren stonden met open mond te kijken hoe snel het huis als een puzzel in elkaar werd gezet.

Het houten huis van Erik en Fenna komt uit Letland en is zelf ontworpen. Het duurzame huis wordt verwarmd door een hout-pellet-kachel en zakt nog zo’n 15 centimeter, waardoor er nu nog niets aan de wanden bevestigd kan worden.

In de bossen van Zeist kocht Lenneke samen met haar man ruim 10 jaar geleden een klein huisje dat ooit diende als dienstbodehuis. Toen ze er met hun gezin uit groeiden, haalden ze een bouwpakket uit Finland en creëerden zo hun eigen droomhuis in het bos.

⭐ Wil je de volledige afleveringen zien? Ga dan naar onze website:
►Zweeds bouwpakket van Pieter en Marloes: https://binnenstebuiten.kro-ncrv.nl/wooninspiratie/video/bouwpakket-huis
►Houten huis uit Letland van Erik en Fenna: https://binnenstebuiten.kro-ncrv.nl/wooninspiratie/video/kerstchalet-van-duurzaam-hout
►Fins houten huis van Lenneke: https://binnenstebuiten.kro-ncrv.nl/wooninspiratie/video/een-houten-droomhuis-in-het-bos

⭐ Volg BinnensteBuiten ook op:
► Website – https://www.binnenstebuiten.tv
► Instagram – https://www.instagram.com/binnenstebuitentv
► Facebook – https://www.facebook.com/binnenstebuitentv
► Pinterest – https://nl.pinterest.com/binnenstebuitentv/boards/
► Nieuwsbrief – https://www.binnenstebuiten.tv/nieuwsbrief

https://www.youtube.com/watch?v=h7ZQ-acQOCk